top of page

Perfil

Fecha de registro: 8 sept 2022

Sobre...

V šestnácti vyměnil Bazaly za San Siro. O necelé dva roky později už kromě tréninků s A-týmem v životopise Samuela Grygara svítí prestižní údaj: vítěz Primavery. „Neskutečný úspěch. Pro mě osobně, pro tým i pro celý klub, “ vypráví středopolař, na kterém si nejen trenér Cristian Chivu cení především komplexnost a mentální vyspělost. Stodvacetiminutové drama na konci května proti AS Řím na neutrální půdě ve městě Reggio Emilia bylo v Itálii ohromně sledované.

Preview v médiích, přímý přenos, následné detailní rozbory v televizních studiích... Fakt velká věc a absolutně žádný pouťák. Naopak. Kvalitní fotbal. Inter se přitom do finále málem nedostal. Tři dny před ním prohrával v semifinále s Cagliari o poločase už 0:3. „Lidé pomalu odcházeli domů, mysleli si, že je hotovo, “ popisuje Grygar, jenž šel do hry v závěru a pomohl k remíze 3:3. Prodlužovalo se, ale na penalty nedošlo. Milán postoupil díky pravidlu o lepším postavení v tabulce po základní části. Rozhodující duel už osobně sledovala rodina. Rovněž se nevyvíjel dobře, neboť AS se dostal v 70. minutě do vedení. To už byl čtvrt hodiny na place i Grygar.

A znovu přispěl k obratu na 2:1. Inter tak v šedesátileté historii Primavery slavil zisk mistrovského titulu už podesáté. Samuel Grygar vyhrál s Interem italskou juniorskou ligu „Finále mělo obrovské tempo. Jsem rád, že se nám s klukama podařilo emoce pozitivně zvládnout. Sice jsme prohrávali, ale pořád jsme si věřili, “ říká. „Moc pro mě znamenalo, že přímo v hledišti byli taťka, mamka, brácha i strejda. Užili si se mnou velký den, i když byli nervóznější než já. Taťka se dokonce rozbrečel a na krajíčku měla i mamka, byli na mě hrdí, “ dodává s úsměvem. Pro Grygara šlo o vynikající závěr průlomové sezony. Na jejím začátku byla premiérová příprava s kategorií U19.

V národním týmu jsou ètyøi viktoriáni, nechybí ani Jirka a TijaniBlíží se reprezentaèní pøestávka a trenér Jaroslav Šilhavý oznámil svùj výbìr pro zápasy s Portugalskem a Švýcarskem. Mezi vyvolenými jsou i ètyøi viktoriáni, konkrétnì Jindøich Stanìk, Milan Havel, Václav Jemelka a Lukáš Kalvach. V nominaci slovenského týmu nechybí rychlonohý køídelník Erik Jirka a Miroslav Káèer hostující v Dunajské Stredì. Dres reprezentace Beninu poté znovu oblékne Mohamed Tijani. Reprezentaèní výbìr èekají na konci záøí poslední dva zápasy v Lize národù – Lize A, 24. záøí pøivítají v Praze od 20:45 Portugalce, o tøi dny pozdìji sehrají ve stejný èas závìreèný duel ve Švýcarsku.

Chybìt u toho nebude ani Erik Jirka s Miroslavem Káèerem. Mohamed Tijani bude moct navázat na svùj premiérový start v dresu Beninu, který si pøipsal v Poháru afrických národù. Tým pøezdívaný „Veverky“ v záøí èekají duely s Mauritánií a Madagaskarem. Jednadvacítku èeká klíèové barážové dvojutkání proti Islandu, v nìmž je v sázce postup na Mistrovství Evropy v pøíštím roce.

Èeská republika je po ètyøech odehraných utkáních na prozatímním 3. místì tabulky. Kromì hlavního výbìru zvolil trenér Jaroslav Šilhavý i náhradníky, mezi nimiž èeká dalších pìt viktoriánù – Ludìk Pernica, Pavel Bucha, Jan Sýkora, Adam Vlkanova a Tomáš Chorý. Slovenský nároïák èekají s novým trenérem Francescem Calzonou zápasy s Ázerbájdžánem a Bìloruskem. Nad obìma týmy si Slováci v rámci skupiny C UEFA Ligy národù již pøipsali venkovní výhru 1:0 a nyní je èeká odveta v domácím prostøedí.

Trenér Jan Suchopárek zahrnul do tøiadvacetièlenné nominace také stopera Plznì hostující v Pardubicích Robina Hranáèe. Mezi náhradníky je poté krajní bek Josef Koželuh (na hostování v Chrudimi) a záložník Pavel Šulc (hostující na severu Èech v Jablonci). Reprezentaci do devatenácti let èeká základní fáze kvalifikace o postup na ME. Dvojice viktoriánù bojující v našem dresu také v UEFA Youth League si vysloužila od trenéra Radka Bejbla pozvánku na duely s Andorrou, Švýcarskem a Øeckem.

Česko U19 - Termínová listina - Reprezentace - FOTBAL.CZ ŽivéPřenosyZDARMA.cz váš rozcestník na ▶️ živé přenosy Fotbal a sportovní streamy 19:00. 21.9.2022 Dívat se ale můžete i z PC, přímo v

Báječná sezona českého mladíka (17) v Interu: tréninky s áčkem a titul s U19Nejen áčko proti Cristianu Ronaldovi, ale také výběr do osmnácti let čeká v Lisabonu konfrontace s domácími Portugalci. A taky s Nory a Jižní Koreou. Na palubě letu do hlavního města dnes bude mít kouč Radek Bejbl k dispozici i čerstvého vítěze Primavery. Záložník Samuel Grygar ovládl renomovanou italskou juniorskou soutěž s Interem Milán, kam přestoupil v létě 2020.

Pohár FAČR 2022/2023 - mondefootball.fr [FOTBAL###] Fotbal Třinec Dukla Praha přenos živý 13 srpna Women OFC Champions League U19 Int. Friendly Games U19 Friendly

(ŽIVÝ PŘENOS TV@@@) Česko U19 Andorra U-19 Přímý přenos

Más acciones
whatsapp-logo-11-1019x1024.png
bottom of page